Verzekeringen PYFFEROEN n.v.

Graaf van Hoornweg 9 Krombeke (Poperinge)

Home - Links - Site map - E-mail

Vraag om een premie offerte van uw autoverzekering, wij zullen u aangenaam verrassen!!!

Gegevens kantoor

Algemene beschouwing

Partnermaatschapijen

Contracten

Algemene Voorwaarden

Diverse Formulieren

Schade

Preventie

Tips voor samenwonenden

Het rijbewijs

Inschrijven van een voertuig

Verkeersbelastingen

B.I.V.

Verkeersboetes

Wegcode

Als onafhankelijk Brocom makelaar is het steeds onze betrachting uw specifieke verzekeringsbehoeften goed te omlijnen en daarvoor de beste prijs/kwaliteit te zoeken op de markt van de verzekeringsmaatschappijen.
Het voordeel van een onafhankelijk makelaar zit hem juist in het feit dat wij niet gebonden zijn aan de voorwaarden en tariefstructuur van één maatschappij.


Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij, samen met u steeds opnieuw op zoek gaan naar producten die optimaal voldoen aan uw wensen tegen concurrentiele voorwaarden.

Let wel op, in uw zoektocht naar goedkopere producten want er zijn nu eenmaal economische wetmatigheden waar men niet naast kan……


“Het is onverstandig om teveel te betalen, maar het is nog veel erger om te weinig te betalen. Als u teveel betaalt, verliest u wat geld, dat is alles. Wanneer u daarentegen te weinig betaalt, zou u wel eens alles kunnen verliezen omdat het door u gekochte object de hem toebedachte taak niet kan vervullen. Volgens de wetten van de economie is het namelijk onmogelijk om voor weinig geld veel waarde te verkrijgen.

Aanvaardt u de laagste aanbieding, dan moet u voor het risico dat u daardoor neemt, zelf een hoger bedrag incalculeren. En wanneer u dat doet, dan heeft u ook geld genoeg om het betere te kopen!


J. RUSKIN